Hem

Välkommen till BDSM Swingers i Stockholm dating klubb.

Dating, Dejting. Fri dejting, Speed dating, BDSM

Stockholm Swingers är ett paradis på jorden för både par och singlar med olika sexuella läggning som vill dejta med likasinnade. En spännande privat  fri dejting klubb som  anordnar fester och träffas regelbundet. Du kan läsa mer om dessa möten i vår kalender. På klubbens hemsida hittar du en gästbok där du kan ställa alla dina frågor och prata med andra gäster och medlemmar.
Klubben drivs av aktiva medlemmar i samhället för dem som vill uppleva en frigjord miljö  , umgås med likasinnade. Det är som en speed dating möte fast mycket mer roligare.
BDSM Swingers i Stockholm är en förening, drivs som en privat medlemsklubb med regelbundna sociala evenemang i Stockholm. För människor som vill njuta av en unik och snygg plats och friheten av deras sexuella uttryck i en stilfull miljö.
Med en elegant layout, mysiga hörn och lekfulla teman ger plats för icke-dömande kul mellan samtyckande vuxna.
Fungerar som en Private Members Club. Medlemskap ansökningar skall ha inkommit och godkännas i förväg om din första parti och ingen foto-ID = ingen antagning.
Tyvärr, vissa delar av samhället fortfarande diskriminerar människor på grund av deras sexuella läggning. Rak, bisexuella, lesbisk, bög, transpersoner eller fetisch älskare. Det är irrelevant på Swingersstockholm där vi välkomnar hedonistiska, sofistikerade och sexuellt frigjorda vuxna som älskar att träffas och diskutera sina intressen med liknande medlemmar. Vårt enda kriterie är att man ser efter sig själv. Om vi får anmälningar om att någon har allvarligt misskött sig , kommer han eller hon att avvisas.
Alla nya sökande till vår klubb måste registrera sig för medlemskap 96 timmar i förväg det första besöket.


Lanksida.se