Regler och Priser

Welcome to BDSM Swingers in Stockholm member club

Mistress Sökes

Please us send an E-Mail to info@swingersstockholm.se

BDSM Swingers Club i Stockholm

DO UNTO Others As you would HAVE THEM Do unto YOU

" I. Kant "

Slave Sökes

Please us send an E-Mail to info@swingersstockholm.se

Regler och Priser

Ordningsregler för medlemmar i Club BDSM SwingersStockholm.
Pris per besök 2500 kr per person. I priset ingår mat och dricka under hela vistelsen.

Allmänt
Rekommenderad åldersgräns: PAR 18-65 ÅR .SINGELTJEJ 18-60 ÅR SINGELKILLE 18-55 ÅR

På hemsidan
Klubbens hemsida är ledningens och medlemmarnas forum för att utbyta information.De inloggningsuppgifter som erhålls är endast avsedd för medlemmens egen personliga användning och får inte lämnas ut till någon annan. Det är medlemmens ansvar att se till att andra personer inte av misstag kan besöka hemsidan. Möjliga konsekvenser för andra medlemmar om någon obehörigt ges tillträde behöver säkert inte förtydligas. Att lämna hemsidan ”öppen” efter användning eller låta inloggningsuppgifter ligga framme tillgängligt är därför i sig skäl nog för omedelbar uteslutning ur klubben. Att besöka hemsidan via företagsdatorer där tekniska supportavdelningar övervakar trafiken skall undvikas av samma skäl.

Det är inte heller tillåtet att ”fortsätta ragga” på den som tackat nej. Alla kontakter mellan medlemmar skall ske på ett artigt och respektfullt sätt. Kommer det till ledningens kännedom att någon uppträder i strid med klubbens anda riskerar vederbörande uteslutning.

Brott mot våra regler innebär att gäst/gäster riskerar att avvisas från lokalen. Det är värdarna som bestämmer detta.
Vid allvarliga eller upprepade regelöverträdelser KOMMER MEDLEMSKAPET ATT ÅTERKALLAS PÅ LIVSTID .

På klubben
Klubb värdarna för evenemanget/kvällen har fullt mandat att avgöra vilka gäster som skall släppas in eller avvisas.

Mobiltelefoner och kameror är totalförbjudna i lokalen och lämnas till entrévärden.

Skall det fotas något så sker det av vår egen fotograf efter ök med dom inblandade

Allmänt beteende:
Eftersom väldigt många inte vill skylta med att man besöker Klubben så talar man inte med utomstående om vilka man mött på Klubben. Man skall inte heller kommentera andra medlemmar vare sig det är inne på Klubben eller ute bland allmänheten. Viktigt att tänka på är att aldrig ta kontakt med andra medlemmar du möter ute på stan som du känner igen för tänk om det inte är hennes/hans riktiga partner som är med på Klubben. Ni anar själva vilka konsekvenser det skulle kunna bli av detta.

Tänk också på att varje medlem själv ansvarar för vilka uppgifter han/hon lämnar ut om sig själv till andra medlemmar vid besök på klubben. Att lämna ut telefonnummer, email-adress eller adress till en annan medlem är något man bör avvakta med tills man själv skapat sig en trygg bild av motpartnern. Alltså precis samma övervägande som man skulle gjort inför en fråga från någon tillfällig bekant man mött på en t.e.x en PUB eller ute på stan.

Visa respekt för andra medlemmar. Vi är ju där av samma orsaker.

Glas
Plastglas gäller i hela lokalen
Allergi

Vi vill att alla ska må så bra som möjligt. Allergi är något vi i största möjliga mån ska undvika. Därför tvättas allt i tvättmedel som är rekommenderade av Allergisamfundet.

När mat serveras så finns det möjlighet att tala om vilken allergi man har. Går det så kommer det att serveras ett allergivänligare alternativ.

För att undvika glutenallergi så kommer ingen mjölmat att tillredas i lokalen, men maten kan innehålla gluten.

Hygien
Renlighet och friskhet är ett absolut krav.

PÅ KLUBBEN FINNS DET ALLTID KONDOMER .För allas hygien och hälsa är det önskvärt att alla respekterar att det är alltid KVINNAN som bestämmer om det skall vara med eller utan kondom i de fall killen vill vara utan vid sexuell samvaro .Vi ställer inget kondom krav men vi önskar att alla använder kondom med andra än sin egen partner..! Obs ta alltid med egna kondomer även om det alltid finns kondomer på Klubben ifall dessa inte passar er. När ni är nakna måste ni alltid ha en handduk att sitta på och vi sexuell lek skall handduken vara under tjejen. Vi vill inte ha kladdiga möbler. Glöm inte tvätta händer och kön noga innan lekar. Tänk på att respektera detta för allas trevnad. I bastun måste alla ha en liten handduk eller liknande att sitta på både för hygien och för trevnad.

Regler för lek med oljor
Klubben har ett rum som är avsett för lekar med olja i spaa-avdelningen. Det är strängt förbjudet att använda sig av oljor i den övriga klubben. Olja har en benägenhet att förstöra väggar och golv.

OBS! Efter oljelekar MÅSTE Ni tvätta Er riktigt noga inte bara på framsidan av kroppen. Hjälp varandra med den tvagningen. Kan Ni smeta ut oljan överallt på kroppen så kan Ni också med samma smekande händer tvätta bort den i duschen.

Klädsel
På vår Klubb är det alltid fest! Ordet ”fest” betyder ”festlig” tror vi. Därför vill vi se folk festligt uppklädda på våra fester. Ingen kommer i slitna jeans och urtvättad t-shirt från 1983. Tänk dej en finare middag.. Hur klär du dej då? På våra fester får man ju dessutom komma lite fräckt klädd med öppningar här och var i kläderna och ni tjejer kan ju kaxigt gå omkring med kjol utan trosor redan från början för att retas lite…
Vi män blir ju lite mer traditionella. Snygga byxor och skjorta eller kanske kostym på våra fester…

Annan dresskod meddelas i inbjudningarna där det är olika teman .
Hel och ren håller långt men vi tycker om ”snygg och elegant” också.

Mingel och kontakt
Hos oss minglar man på samma sätt som i övriga krogvärlden och man får ABSOLUT INTE vara påstridig eller tafsa om man inte blir inbjuden. Hur tar man då kontakt utan att varken störa eller väcka anstöt?)

För allas trevnad tar man en mjuk kontakt med den man är intresserad av genom en ”vänlig hand” på axeln och en fråga om det är ok?

Förvissa Dig sedan om att personen både hört, förstått och svarat att inviten är accepterad genom ett ja eller med ögonkontakt och en tydlig ”nick”. Den som får inviten måste naturligtvis också lika tydligt och lugnt säga NEJ om inviten inte accepteras.

Tänk på att vi människor ännu inte klarar av telepatiska överföringar så var mycket tydlig i er kommunikation.

Träng er aldrig på där några leker om ni inte har blivit inbjuden, och samma sak gäller för att fråga om det är ok att vara med i leken.

…och slutligen…ETT NEJ ÄR alltid ETT NEJ och den som fått ett nej från någon får acceptera att det gäller för hela kvällen.

OBS! TAFSANDE eller påträngande uppträdande utan att vara inbjuden till beröring medför AVVISNING från klubben.

Sexuella läggningar
På vår klubb kommer det att finnas möjligheter att avnjuta allsköns sexuella handlingar. Det är inte tillåtet att kommentera andras sexuella läggning eller sätt att leka på. Det kommer att finnas olika rum får olika teman och om man ogillar något som sker i det rummet man kommer in i får man helt sonika lämna rummet utan kommentarer. Det kommer att finnas utrymmen för alla.

Scroll to top